Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz TTomax #9441 üzenetére

    Szerintem meg releváns, és a sportautós példa is pont ide illik! :)

    Abban egyetértünk, hogy a pumpa plusz hibaforrás, de ennyi erővel akkor a 3 ventis VGA-k esetében is plusz két hibaforrásról kell beszélnünk a referenciához képest, és, ha abból indulunk ki, hogy manapság már 5 év garanciát adnak egy kompakt vízhűtésre, akkor nem hiszem, hogy a minőségük és megbízhatóságuk miatt különösebben aggódni kéne. Kiforrott ez már annyira, hogy ne okozzon az átlagosnál több problémát, ha meg elromlik, ugyanúgy ott a garancia... személy szerint előbb megvennék 3 év garanciával egy kompakt vizes VGA-t, mint 2 év garanciával egy léghűtésest... főleg 600 ajróért... :)

    A fogyasztás pedig továbbra sem fontos ebben a kategóriában... sem a hő miatt, sem a villanyóra miatt. A teljesítmény a fontos, a hűtés hatékonysága (lég vagy víz mindegy), és a hang... alapon legyen nagyon halk, terhelve meg ne hallatszódjon be a füles alá... :DD

    (#9459) ffodi: A ref GTX780 ugyanúgy visszaveszi az órajelet, ha nem csinálsz ventiprofilt hozzá... ha pedig csinálsz, akkor bizony lesz hangja... még a szigetelt Fractal házból is rendesen kihallatszik... :)

    [ Szerkesztve ]

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák