Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Pug #51216 üzenetére

    Azért alapvetően nincsen bajom az almás felhasználókkal, noha ez az a márka az valamelyest státusszimbólummá nőtte ki magát. Magának az Apple-nek vannak néha beteg húzásai (Apple Pro Stand), mert az ügyfélkörének egy része miatt megteheti.
    Mindemellett én is rendre kapok javaslatot Iphone SE vételére (mint relatív olcsó alma) ha több évre keresek telefont, teljesen értelmes Iphone és Android usertől (aki egyben Zen2 tulaj :) ), mert egyszerűen kedveli azt az ökoszisztémát, de neki ez nem is komoly tétel, nem ettől érzi magát valakinek.
    Azzal nem tudnék pl vitatkozni, hogy több éves a szoftveres támogatottságuk, míg az androidos relatív olcsóbb készülékek legfeljebb 2 évig kapnak biztonsági frissítéseket. De mobil vonalon mindkét OS-re igaz hogy a 150-200+e magasságban tanyázó készülékekkel foglalkoznak tovább szoftveresen (hiába szolgálna ki engem egy 60-80e készülék 3-4 évig).

    awexco: annyi a difi, hogy ha AMD most piacot akarna szerezni, arra van versenyképes terméke, amire rátehet egy a korábbinál magasabb nyitóárat, amelyből később enged. Ryzenig ez nem volt elmondható a CPU és RDNA2-ig a GPU vonalról. RDNA1 szimpla normális "iparosmunka" lett, megfelelően árazva és pozicionálva.

    .Ishi.: kérdés hogy 6700XT mire épül majd, ha Navi22-re akkor üveghangon kellene járatni, ha Navi21-et "vágják jobban meg" akkor lehet kiegyenlítettebb a meccs. 3070 a 6 GPC-s felépítés miatt egy érdekes kártya.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák