Új hozzászólás Aktív témák

  • SAMG3

    tag

    Sziasztok

    Lenne egy problémám, a gépemmel. Mivel nem tudtam, hova írjam ezért ide írom.
    Igazából szerintem a VGA az ami kevés, de akkor el is kezdem. Szeretnék a Call of Duty 4 nevű játékkal online játszani, de elég kevésnek tűnik hozzá a gépem, pedig szerintem mindenből meg van az ajánlott gépigény mivel egy elég régi játék.(gép se a legkorszerűbb) :D

    (Nem vagyok valami nagy májer pc téren, amit kell megcsinálok általában magamnak, de számomra érthetetlen, mért nem megy rendesen)

    A gépem kb így néz ki:

    VGA: Asus EAH4350 Silent 512mb:
    Elméletileg ennek a vga-nak a GPU órajele 600mhz
    és a memória órajele 400 mhz
    Van ez a Catalyst Control center azon van egy csúszka amin lehet húzni elméletileg mindkettőt GPU-t 800 memóriát 700 mhz-ig.
    De nem engedi, de ha engedné se szeretném, hogy tönkremenjen.

    Alaplap: Asus M2N68-AM SE2:
    Ennek elméletileg van egy integrált VGA-ja. Kérdésem az lenne, hogy ez nem zavarhat be a gépnek? Nem lehet, hogy e miatt nem fut jól a játék? Win7 ultimate van a gépen.

    Proci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+:
    Tudtommal ez a proci 2 magos 2700mhz-es.
    Mondták ismerősök, hogy szedjem le a Core Temp nevű progit az megmondja, hogy mekkora frekvencián dolgozik a processzorom. A progi azt írja 2700 mhz. Az Okés?
    Vagy hiába 2 magos csak 2700mhz-nek írja?

    4 gb kingmax ram:
    Ehhez nem fűznék semmit

    És végül, a gondom az az, hogy felmegyek játszani bármelyik szerverre és 100% low grafon és 800*600-as grafikán jó, ha van 130 fps-em, amikor esős pálya van vagy füstgránátot dobnak lemegy 30-50 körülire és játszhatatlan. Ha normálisra állítom akkor olyan 12-20 fps-em van és még nézőként is alig tudok mozogni a pályán.
    Ha valaki tud nekem segíteni ezzel kapcsolatban annak nagyon megköszönném. Nagyon nem szeretnék költeni a gépre, max egy VGA de azt se szívesen, ha meg lehet oldani másképp. Néztem az ajánlott VGA-t a játékhoz és attól szerintem mindenben jobb ami nekem benne van és mások mondták, hogy az enyémtől gagyibb VGA-val is játszokkal a játékkal tűrhető módon.

Új hozzászólás Aktív témák