Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Tyrel #8774 üzenetére

    SZERINTED feszeli tul a procit, szerintem meg engedjuk meg hogy a mernokok eldonthessék hogy ez sok vagy sem. Egyebkent meg ne AMD-zzél, intel oldalon is megy alacsonyabb fesszel sőt a telómban a Snapdragon procit is alulfeszeltem már, szoval ez egy teljesen altalanos es bevett szokas hogy a gyartasi egyenetlensegekbol adodoan egy adott tartomanyt le tudjanak fedni az adott fesszel. Lehet hogy sirva fogja vinni a max óra jelet és lehet hogy 2tized volttal csokkentve is +100MHz-et fog tudni.

    Menj mérnöknek az AMD-hez , ugy latom jobban tudod - be-beszokott futni egy-egy fotelmérnökpalánta időnként. :)

    A kérdésed lényege pedig hogy beallitasz neki fix feszt és fix allcore feszultseget, a PBO-t meg kikapcsolod ha nem tetszik. A gyökér jelen esetben közel sem a proci, az a legjobb tudasa szerint erzekelok ezreivel biztositja hogy stabilan mukodjon.

    szivacs1987: szegeny Sharkoon Vaya :DDD Gondolkodom hogy cserélem lassan de most kapott szep uj hazventiket nem regen, egy Zalmann Z1 NEO-t nézegetek amibe meg nem kellenének...

    szasanyi: Én is várom, naponta 2x nézem a biosokat hogy mikor jon ki. :) Csak saját lapomrol tudok nyilatkozni, jo cucc de hianyzik az LLC opció a biosból és egy SB Spread Spectrum-nak is örülnék hogy fix 100MHz legyen.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák