Új hozzászólás Aktív témák

  • Palinko

    tag

    válasz Dr V #2760 üzenetére

    TDP keretet hol tudnék ellenőrizni? Elég zavaró hogy 3 programot nyitogatok mert egyikben sincs minden benne :D

    A TDC, EDC, bármi is legyen az itt látható:

    Ez full 100% stress test pár perc alatt feljebb nem fog menni.

    Most sokkal hűsebb, de nem is megy 4,3-ra fel. Ami változott az az OC mode az Asus féléről ment a defaultra gondolom ez sokat segített. Azt hol vagyunk még a 4.8-tól lol.

    Érdekes hogy csak páros lehet a CL, pedig 17 nek reklámozzák meg a DCOP is annak mutatja sőt a CPU-Z is ha nézem melyik foglalatban van RAM annyinak mutatja :D Érdemes piszkálni 16-ra? Lehet azért volt baj mert a többi értéket is levettem? Nem értek a RAM tuninghoz még úgy sem, gondotlam keresek tutorialt ehhez a RAM-hoz mik az optimális beállítások de nem találtam.

    IF- visszatéve 1800-ra.

    Venti helyzet olyan hogy 2 Fractal Design elöl a házon egy hátul, közte a Noctua, mindkettő a ház hátulja felé fúj, mindkét torony 1-1 hűtővel a RAM feletti hűtő annyit megemelve hogy a RAM felett legyen egy fél centivel így elfér, meg a RAM is ha melegszik nem okoz gondot esetleg a műanyagban.
    A pasztázást meg csinátlam már párszor, régi GPU-mat is pasztáztam a Phenomomat is többször mindig jól sikerült. Ráadásul a Noctua szerelésről is annyi videót láttam, mindenki máshogy pasztáz és jó nekik én a legjobbat próbáltam kiválasztani. A proci síkságát meg nem úgy festékkel néztem, csak szemre próbáltam belőni szemre meg hogy billeg-e, mozog-e rajta a hűtő, de nem volt gond és jól odahúztam nem kéne probléma legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák