Új hozzászólás Aktív témák

  • Palinko

    tag

    válasz vandorr #1276 üzenetére

    Igazából a fontos infó az lenne, hogy hányan rendelték totál elő, hányat kapnak kedden és hanyadik vagy a listán. Sajna erre szerintem nem lesz konkrét válasz próbáltam megkérdezni de nem tudtak csak általánosságokat mondani.

    Pedig sokat segítene ha tudnánk hogy 300 előrendelés van de csak 100 proci jön akkor 100 ember tudja magáról hogy neki tuti lesz én meg aki később rendelte tudná hogy várnia kell még. Vagy ha pl 103. vagyok a listán tudnám hogy könnyen befuthat mert 3 ember lehet lemondja addig. Viszont ilyen adatokat úgy néz ki nem adnak ki pedig jó lenne, ha máshol írják mennyit adtak el a héten, itt is mondhatnának valamit. Örülnék neki ha tudnék tervezni mert a többi komponenst úgy rendelném mert nekem 1 nap alatt fel kell szednem mindent mivel csak így megoldható az esetemben.

    A héten pl 77 ügyfél vásárolta meg a 3700-at ma 11, ami azért sokkal mainstreamebb és nagyon jó ár érték arányú cucc. 3900-ból biztos kevesebbet adnak el szóval remélem tudtak annyit kapni hogy jusson mindenkinek meg még raktárra is :)

    A 3600 fogy csak igazán több százat adtak már el 244-et a héten az X-ból a simából meg a héten 38-at.

Új hozzászólás Aktív témák