Új hozzászólás Aktív témák

  • kireka

    tag

    válasz tzsolesz #3125 üzenetére

    Pont erről (is) beszélek, hogy mennyire idegesítő ha 99,99% stabil a gép, de nem gyűlik össze soha egy hét uptime, és mi az a tiltott zóna 1300-1500 között. Kissé kényesebb-finnyásabb ez a GPU, mint kellene lennie :D Ez is érdekes része a tuningnak, de az egyszerű ingyen kakaó jobb lenne :)
    Nekem pont a 3066-os memóriabeállításnál volt ez az egy perc hatásszünet, a legtöbb beállításnál egyből kimúlik, nem szenved, furcsa is volt.

    Most láttam r5 2600 -at csak 10 e(gységgel) a 2400g ára felett, nagyon kívánatos proci, remélem ki tudom várni míg megjelenik a 7nm :) Az 1600 is alaposan feliratkozott a minden idők legtöbbet eladott processzorok listájára, a 2600 is sláger. Végülis csak 12 szállal több dolgozik benne, mint a 2200g-ben.

    Barth: Egy 92mm-es hűtőt röhögve elbír, erősnek látszik, csak akkor derül ki mennyire stabil, ha felteszed...mindenesetre nagy hűtővel nyugodtabb az ember, ha rendesen fel van csavarozva. Az szvsz nem oszt nem szoroz hogy merre fúj, úgyis hideget fog fújni.

    Energiaséma...jó hogy mondjátok...én energiatakarékoson játszom és futtatom a benchmarkokat...lehet erről le kellne szoknom, főleg, ha úgy stabilabb is, meg is teszem a szükséges lépéseket.

Új hozzászólás Aktív témák