Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Habugi #37738 üzenetére

    Nekem személy szerint ez volt az első ilyen anomália, pedig megjelenése óta W10-et használok Crimson-ra is egyből átálltam ahogy kijött és csak ezzel a 16.4.2-vel volt ilyen jellegű gondom, hogy random eldobta magát a gép. Úgy néz ki amúgy a 16.5.1 megoldotta a problémát mert azóta semmi gond nem volt :).
    Szóval én személy szerint nem tudok rosszat mondani a W10-re és meg se fordult a fejemben, hogy visszatérjek a 7-hez :).
    Overdrive menüpont kerülése lehet, hogy tanácsos a 16.4.2-ben beléptem egyszer lehet ez okozta az anomáliákat :D. Mondjuk most már vissza nem rakom tesztelni mert most működik :). PowerEff meg nálam is off alapból OC profilt meg ha játszom aktiválom MSI AB-ben Ha nem játszom akkor meg nyomok egy resetet és szépen vissza áll a defaultra aztán így most úgy néz ki oké minden. kop kop :)

    Tegnap amúgy gondoltam egyet mondom megnézem vsr-el a Forza Apex-et 4K-ban hát megmondom őszintén ugyanúgy hibátlanul akadás mentesen fut mint 1080p-ben semmi különbséget nem vettem észre pedig pár órám már benne van szal szemet szúrt volna ha gyengébben muzsikálna. Az igaz, hogy az utolsó előtti előtti éjszakai futamot csapattam csak mert ott akadtam el asist nélkül mókás ezekkel a combosabb gépekkel pályán maradni :D.

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák