Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz LLKobe #36534 üzenetére

    Tényleg passzolom, elmondás alapján valóban hasznos lehet, nálam csak egyéni becsípődés hogy kerülöm az automatic beállításokat, változókat hagy az egyenletben szemben azzal ha mindent kézzel végzek.. :B

    A Powerplay kikapcsolása szerintem tetszeni fog, ugye a Crimson hypeolva volt azzal hogy fogyasztáscsökkenés így meg úgy, szerintem belenyúltak a PP-be elég rendesen mert korábban nem próbálta ilyen "agresszíven" szabályozni az órajelet/fogyasztást (Catalyst) vagy legalábbis nekem nem rémlik.
    Szóval ennek kikapcsolása csak annyi, hogy nem buzgerálja az órajelet, kihúzod ezen funkció alól a széket de ez igaz 2D/3D-re egyaránt, ezért fontos a Reset játék végeztével.
    Eleve nem értem egy olyan funkció létjogosultságát, ami kvázi korlátozza hogy a GPU kifussa magát játék közben de simán elképzelhető hogy bennem van a hiba.

    Létezik elvileg egy Clockblocker néven futó tool is, ami dettó ezért felelős, nem hagyja hogy játék közben a Crimson/PP babrálja az órajelet de mivel nekem a MSI AB-n keresztül történő megoldás bőven elegendő így azt még sosem próbáltam. Elképzelhető hogy esetedben ha ezt az automatikus 2D/3D ventiprofil váltás használni szeretnéd MSI AB-vel akkor ez az App praktikusabb lenne az órajel "fixációhoz" mint a PP kiiktatása ugyancsak MSI Ab alól, pusztán csak a Reset okán.
    Szóval érdemes kitesztelned.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák