Új hozzászólás Aktív témák

  • CsigaGyilkos

    aktív tag

    válasz eastone1 #21634 üzenetére

    A Vapor-x változat előnyei: ~10-15C fokkal hűvösebb, halkabb, jobb minőségű ventilátorok (a gyártó állítása szerint), jobb tápellátás+válogatott minőségi alkatrészekből építették (aminek tuningnál veszed a hasznát), + még egy kis érdekes ráadás: a hűtő oldalán lévő (világító) Sapphire embléma, a kártya LED-es háttérvilágításának színe a hőmérsékletétől függően váltakozik kék, sárga és piros között. Kék: 0-60C, Sárga: 60-80C és pirosan világít: 80C felett. Nekem tetszik ez a kis újítás benne. :))

    A kártya Dx 11.2 tud, nincs még Dx 12 és ebből adódóan játék sem. Hektikus ez a dolog. Attól függ, hogy fogja-e támogatni, hogy mit hoz a jövő. Elvileg fogja támogatni, de a gyártó azt írja, hogy ez még változhat. Itt a gyártó honlapján megnézheted Te is: Sapphire Vapor-x r9 290

    Picivel feljebb egy Moderátor ranggal ellátott Ember már diszkréten jelezte, hogy ennek egy része inkább a "Milyen videókártyát?" vegyek topic -hoz tartozik. Ezért inkább ott tedd fel a kérdéseket, ott is válaszolok szívesen.

    (#21637) fanti: Grat. a kártyához, Malibutomi 290x es kártyája egy nagyon jó példány! Pont azon gondolkoztam, hogy ha a mostani kártyámat le akarnám cserélni max egy Lightningra cserélném le. Vagy Vapor-x.

    "Persze ami engem érdekel, csak azzal játszom nyilván"
    Ezzel én is így vagyok, FC4 (ettől függetlenül lehet, hogy kipróbálom) pont nem izgat, szóval én biztos nem váltanék egy rosszul optimalizált játék miatt.
    Engem is a BF3, BF4, Cod-ok (régiek-újak), Wow, Diablo3, Company of Heroes 2 akarom még megszerezni, fifa 15 és majd a jövőben a GTAV. Nekem ezek mind tökéletesen futnak a gépemen (a GTA V meg majd Február elején megmondom :DDD ) és a kártyám azt hozza amit vártam tőle.

    Nem is adnám oda semmiért ezt a gyönyörű szép, és iszonyú gyors kártyát!
    Megértem, én is hasonlóképpen vagyok a saját kártyámmal, azért nem értem, miért gondolják úgy az NV kártya tulajok, hogy mi GTX 980 -ról "ábrándozunk". Nekem mindig is egy Asus r9 290 DCU II OC volt az álom, azt láttam meg polcról legelőször. Ugyan a hűtése nem a legjobb a vetélytársakéhoz képest, de teljesítményben és kompatibilitási szempontból sem csalódtam benne.

    [ Szerkesztve ]

    Visca el Barcelona!

Új hozzászólás Aktív témák