Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz daveoff #12314 üzenetére

    A 280X-ek nem lógnak már, fogja a backplate, mint állat. :)
    A 290-en is a TRi-X-et az egybe aljú hűtője remekül megfogja, mint ahogy a refi is backplate nélkül sem hajlik. :K
    A zörgést ahogy írtam, 10perc alatt meg lehet szüntetni, ha Sapphire-on előjönne. :)

    Őszintén szólva a refi nem csoda, hogy bejött, állati jóféle, csak ugye hangos. :) Szerintem nem kell rá amúgy backplate, ideális esetben az amúgyis csak a fizikai behatások ellen véd+merevít, de a merevítésre refin nincs szükség, reméljük, fizikai behatások ellen sem. Hátlapon sincsenek komolyan melegedő cuccok (pl. ramcsipek), szóval amiatt sem kell rá. :)
    Meg tudlak érteni, én a 280X-eknél voltam így, csak a Vapor-X, Toxic felelt meg az igényeimnek, minden másban volt valami, ami miatt nem tetszett. Annyiból jó volt, nem volt nehéz döntenem. :DDD Ilyen szempontból a 290-es széria nálam sokkal jobb, a Tri-X-et, PCS+-t, Vapor-X-et azonnal gondolkozás nélkül bevállalnám, de tuning nélkül a Giga WF3 is teljesen jó, nem bántam meg olcsóért. :) Az MSI-vel sincs itt nagyobb bajom amúgy, bár ez az újfajta NYÁK, ventiparák, gyengébb tekercses kiadás azért óvatosságra int vele kapcsolatban. :)

    (#12315) Bélaaaa: A backplate miatt ne aggódj a Tri-X-nél, szépen merevíti alulról a hűtő "kerete": [link]. A sok csavart ha meglesed, végig fogja a NYÁK-ot. :K
    Én egyedül a 2 év gari miatt nem tudom maximálisan ajánlani, későbbi eladásnál ez hátrány, ez pedig azért egy elég drága termék, ezt azért mérlegelni kell. Mondjuk a 280X-nél én anno bevállaltam 85-90K-ért, és nem is bántam meg, kitűnő karikat kaptam a pénzemért. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák