Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee0307

    őstag

    Mostanáig szórakoztam a fesz csökkentéssel, hát érdekes ez az rx590. Végül 43 mV-ot sikerült csökkenteni, annyi, hogy a ram feszt 900 mV-ra tettem, mert játékban voltak furcsaságok (pl az égbolt színe más színben bevillant). Eddig jó.

    Csináltam egy low profilt 910 mhz és 806 mV, 800 mV ram mellett zero rpm-el. Eddig ez is jónak tűnik.

    Viszont a hőfokkal szívtam. Gyári venti beállítás mellett tök mindegy mi volt, szépen beállította magát a kártya 80 C-ra, Gondolom biosban ez van beállítva alap értékre, vagy ilyesmi. Ha felvettem a teljesítmény hatékonyságot akkor 82 C fok körül állt be.

    Úgyhogy kénytelen voltam beállítani egy venti profilt, így játék alatt 74 C volt a max (65 C-tól 75 C-ig 45-55% venti fordulat van beállítva), hangra is elmegy. Viszont a teljesítmény hatékonyságot nem tudom felvenni, mert akkor 210-220 W körül kezd a kártya fogyasztani és megint 80 C körül jár a kártya. Úgy látom ezt már nem bírja a hűtés.

    Ja igen 20.1.3 és a 20.2.1 driverek helyett visszatettem a 19.12.1 -et, mert a 20-as driverekkel olyan szinten kifagyott néha, hogy az adrenalin sem volt hajlandó elindulni csak reinstall után, plusz volt pár anomália (játék közbeni fesz, mhz állításnál kifagyott, alt tabot sem szerette).

    ///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

Új hozzászólás Aktív témák