Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz ->Raizen<- #30897 üzenetére

    Milyen érdekes, hogy a bétában csomó minden nem is volt engedélyezve.... :) A nem engedélyeztt funkciók jó tulajdonsága, hogy nem kérnek erőforrást.

    Mondom, neked ez a merev álláspontod, hogy ami nem megy jól a 6600K-n, az rossz. Így minek győzködjelek, ha nem vagy hajlandó belátni a CPU-d korlátaid? Mégegyszer leírom, a 8 éves matuzsálem CPU-mon vajsimán fut padló grafikán, végig 60FPS fölött a 64 fős tele multi szerverek is. De biztos a játék a vacak, véletlenül sem a CPU-d gyenge, áhh, dehogy... :N

    (#30898) Kupszi: RE2-t épp most hétvégén toltam végig a demót, a mai szemmel gyenge egyszál erejű Xeonommal, max graikán is szuperül futott, nem láttam nyomát CPU-limitnek. A GPU használat magas, a CPU használatom alacsony volt és élményre is teljesen jól ment, folyamatosan, jó (60+) FPS-el. Kép: [link].
    Direkt monitoroztam végig, mivel a memóriahasználatáról kialakult egy "kis" vita a vs topikban. :))

    Engem amúgy nem zavar ha néha be-beesik a GPU használat, ha amúgy az FPS magas és az élmény pedig jó. Fordítva sem, ha a CPU használat alacsony, az sem zavar, ha amúgy az élmény és az FPS jó magas. :)
    Valami mindig úgyis limites lesz, nincs ideális kombináció, hiszen a játékok igényei is akár jelenetenként is eltérhetnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák