Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Speed® #30666 üzenetére

    Akkor nekem hogy lehet jó? :DDD Garantáltan nem UEFI-s a gép (s1366/X58-as platformon nincs is olyan), és a Nitro+ gyári UEFI-s BIOS-ával remekül megy. Sőt, a második monitoromon is hibátlan képet ad BOOT közben, ha be van kapcsolva. Az előző Rx560 karimmal is hibátlan volt.

    Szóval ez valami más bibi, nem azon múlik UEFI vagy régi BIOS-os a lap. Azért is butaságnak tűnik, mert az UEFI-s VGA kártyáknak is van egy legacy rész a BIOS-ukban, amivel hagyományos gépekben is működnek.

    (#30669) DeathAdder: A 4GB simán el tud fogyni FHD-n. Ha WattMan-ban leveszed kézzel egy reset után csak a legfelső órajel lépcsőt 1340Mhz-re, automata feszekkel, akkor hogy teszi a dolgát? Mikroakadások lehetnek akkor is, ha belefut valamelyik limitjébe a kártya, és 1411Mhz-en (főleg ha Trixx hazavágta a fesz táblát egy apply nyomással). Ja, és előzetesen Trixx legyen 0mV-os offseten ha volt korábban beállítva valami.

    Amúgy ilyen mikroakadás X58 platformon akkor is lehet, ha nem teljesen stabil a CPU OC. ;) Ha tényleg 4,7Ghz-en hajtod a 990X-et, akkor ez elég könnyen megeshet. 4,2-4,4Ghz között is ki kellene próbálnod, nem-e gyógyul meg. Nálam 4Ghz-en jól belőve az X5660-at CPU oldalról vajsima a rendszer. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák