Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz csubuka #28013 üzenetére

    Ez a tool két dologban jobb, mint a WattMan. (Általánosságban tudásra ugyanazt tudják többé kevésbé.)

    Az egyik, hogy ebben tudod állítani 1Ghz-re a memória órajelet, a WattMan 1750 alá nem engedi, ez nekem kell a takarékos 2D üzemeléshez a két monitor miatt.

    A másik, hogy ez a program kb. 1s alatt indul el, és kb. még 1s, mire alkalmazom a megfelelő profilt. WattMan-ban mire elindítom, profilt betöltöm eltelik vagy 10s is, ami brutális különbség. Plusz ennek a toolnak szuper egyszerű felülete van, ami számomra nagyon kellemessé gyorssá és kényelmessé teszi a használatát, addig a WattMan-ban minden állítás kicsit nehézkes, körülményes, lassúcska. Nem rossz az sem, de számomra felhasználó élményben ez ezerszer jobb.

    A Trixx-el meg csak ventilátort szabályzok, mert ha a kártya más paramétereihez is odaengedem, akkor ilyen nonszensz feszültségtáblázatot állítana be: [link]

    Ez így bonyolultnak tűnik, de nem volt sok idő beállítani, és nagyon hatékonyan működik. Trixx magától betölt a windózzal, ventit szabályoz magától (custom fan profile), és az OverdriveNTool beállításai is megmaradnak újraindítás után.

    Amúgy a linkelt review elég régi, nem tudom hol említi benne, de azóta ez javításra kerülhetett, a driverek is sokkal újabbak már. Ismerem amúgy a kártyát, igényes konstrukció. Szerintem menni fog ez frankón, ha szépen beállítod, ha nem is 65 fokon, de 70 körül már reálisan.

Új hozzászólás Aktív témák