Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz huskydog17 #13285 üzenetére

    Nos, véget ért a gariztatás, ugyanis ma megérkezett a cseredarab.
    Őszintén szólva én arra számítottam, hogy kapok egy másik, új 470-es Gaming-et, de e helyett kaptam egy, nagy valószínűséggel használt Gaming X-et, vagyis X nélküli helyett kaptam egy X-es verziót, csak meglepődtem, hogy már használtan.
    Ez mennyire normális egy gariztatásnál, hogy a cseredarab nem új? A garancialevél a cseredarabra vonatkozik, tehát ugyanúgy elindult most megint a 3 év. Kell az ilyet jelezni az üzletnek vagy ez elfogadható dolog? Más is járt már így (gariztatás után a cseretermék használtan érkezett)?
    Néhány óra tesztelés után egyelőre hibátlanul megy, de ugye ne feledjük, hogy az előző is hibátlanul üzemelt kb. egy hónapig. Szóval néhány hónap múlva derül csak ki, hogy ez mennyire jó. Ez nálam már a 3. MSI 470-es, mert ugye az első kettő sajna hibás volt.

    Hogy miért vagyok abban biztos, hogy használt?
    Rögtön kicsomagoláskor a kártya kimeneteinél az egyik piros fedőcucc hiányzott, a ventin nem volt fólia és az antisztatikus zacskó egyrészt kicsit alulméretezett volt, másrészt ott van rajta (zacskón) egy nagy Gigabyte felirat. :)
    Ha újat kaptam volna, akkor valószínűsítem, hogy a doboz is járt volna hozzá, most viszont a régi, hibás kártyám dobozában érkezett meg a használt cseredarab. Mennyire szabályos ez? Látom más is kapott már használt csereterméket.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák