Új hozzászólás Aktív témák

  • Hobbbyt

    őstag

    válasz senki66 #13211 üzenetére

    Igen, mert csak tesztet mutattál. A Teszt nem ad reális képet a játékpiacon szolgáló erőkről.
    Sok-sok éve (kb. a Core2 Duo-óta) az a helyzet, hogy a játékok sokkal jobban szeretik az Intel féle cpu felépítést. Csak manapság kezdett álltalános lenni a 2+ mag kihasználása is.. Az AMD az FX szériával is leginkább ebbe bukott bele. Gyengék a szálankénti teljesítményben, hiába van 4modul (8 valós szál) ha nincs kihasználva csak 4-6 (és ez még nem is rossz eset) a WoT pl. még a mai napig is csak 1 szálon dolgozik.

    Más: Személy szerint nem is tartom normális jogszabálynak ezt a 14 napos elállási időt. Egy normális országban van helye.. de nálunk pofátlanul, korlátlanul élnek vele sokszor erkölcstelenül.
    -Nem tetszik a színe? Visszaküldjük.
    -Túl hangos a hűtő(típus miatt)? Megy vissza.
    -Kíváncsi vagyok a többire is? Végig próbáljuk!

    Utána meg sokan átverve érzik magukat -jogosan- mert nem ők vették el a doboz szüzességét.
    Én határozottan kivenném a jogszabályból azokat a termékeket (pl. műszaki cikkek) amiknek a működése specifikációk alapján jól megismerhető. A boltban se tudod kipróbálni a VGA-t, CPU-t stb.. Nézegesd a dobozát, olvass róla tesztet és kell vagy nem.
    Ez az elállási jog sokkal inkább a ruhák miatt van.. Ott hiába néz ki a képen csinosnak ha rajtad úgy áll mint egy pelenkázott majmon az asszonyverő trikó.

    A boltosok meg kényszer helyzetben vannak, ezzel a bontogatással kényegében meglopják őket. Érték csökkent terméket kapnak vissza anélkül, hogy lenne mérlegelési és kártérítési joguk.

    [ Szerkesztve ]

    10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

Új hozzászólás Aktív témák