Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    Sziasztok,

    tegnapi pcx-es elállási jogos dolog folytatása (XFX BE RX480)

    11kor eljöttem melóból, mondván egész nap nem ezen akarok agyalni, összeszedtem jó pár érvet. Beérve meglepődtem, mert a srác nem is nagyon volt meglepve, mondta h oké, de neki nincs joga "elbírálni", így azt meg kell várni a telephely válaszát. Mondtam,h a dobozt ilyen kókány állapotba adtátok, de a kártya sértetlen. Mondta, h előbbi nem nagyon érdekli, a kártyát meg lefényképezte és h látja a kártya sértetlen.

    Kérdeztem, h mi ez az elbírálás dolog, mondta, h csak formaság, és szimplán neki nincs rá jogosultsága, de ennek negatív kimenetele nem lehet részemre (erre azért kíváncsi leszek)

    Átutalással teljesítik 2-3 munkanap múlva tájékoztatás szerint a visszautalást, mert a kp ugyanannyi idő lenne, de ahhoz megint be kellene másznom hozzájuk.

    Pár kép azért a kártyáról, illetve inkább a dobozáról, hátha még valaki véletlenül belefut...:

    Ahogy tegnap is mondtam, énis hülye voltam, h a dobozát nem néztem meg a nagy kapkodásban, de egy közel 100k-s terméknél szerintem nonszensz, h így akarnak áthúzni , mégha sajnos ilyen világot is élünk.

    Délután ezen felbuzdulva a vizes boltból egy ASUS RX480 OC-val leptem meg magam.

    Ennek tényleg ennyire elvan qrva a gyári ventiprofilja? Tényleg hangos volt a Temp Target miatt, amit itt olvasott alapján feltettem 75C-ra, és így öröm és boldogság.

    Pár teszteredmény sima alapon:

    az új driverrel nekem szépen gyorsult DX11-be, viszont DX12-ben gyak semmi különbség a korábbi 480-amhoz képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák