Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    Akkor én is leírom a véleményemet. Szvsz. egy "hárdkór gémer" nem tud normálisan játszani sem sokkal kissebb, sem sokkal nagyobb kijelzőn, mint 22". Nekem (és sokaknak másoknak is akivel beszéltem) ez az optimális méret ami kb. monitor távolságból jó, pont belátni az egészet, de nem marad üresen az "éles látás tartománya". Persze nagyon király tud lenni, amikor a perifériás látást is megmozgatja egy kütyü, de engem pl. zavar is. Ha versenyszerűen játszom (néha-néha megesik) akkor az sok. Ezért is esett a választásom egy 23"-osra.
    A felbontás nyilván minnél nagyobb, annál jobb, de szerintem a FHD -nak még van létjogosultsága, nálam még biztos az marad jó 2-3 évig. FHD -ból meg tudtam engedni egy nagyon jó Dell UltraSharp IPS paneles monitort, kiváló színekkel mindennel, de ennél nagyobb felbontású normális paneles minőségi darabot egyelőre nem tudok megvenni, az erőművet alá meg főleg nem.
    A látásom kiváló (a napi sok óra kockulás ellenére), úgyhogy akkor biztosan én vagyok az igénytelen, hogy a mai nagy AAA címeket, amik valóban meg is érdemlik ezt a "címet" FHD -ban 4X élsimítással tökéletesen élvezni tudom, és nem igazán vágyódom nagyobbra. (Persze tudom, hogy jobb lenne, de nem érzem szükségletét egylőre..).
    Azért egy AMOLED 4K kijelzőt majd beszerzek ha vért izzadok is ;]

Új hozzászólás Aktív témák