Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz katt777 #49535 üzenetére

    Tehát akkor te eldöntötted, hogy a PH és más nagyobb fórum említett amd kártya tulajdonosainak, hogyan megy a kártyája és bizony az instabil tuning volt, mert te ezt látatlanba megmondod. Gratulálok. :W Nem tudom milyen teszteket, fórumokat olvastál de gyanítom semmit, mert mindegyik azt támasztja alá amit itt próbálunk megértetni veled. Meg ugye az NV tuning az nem bukhat el ha már ennél az okos következtetésnél tartunk, mert az ugye más...

    Kész szerencse, hogy már az elején írtam, hogy nem a gyengébb, illetve a visszabutított kártyákról beszélek. :P Mind a 7850, mind a 7950 ilyen. nV-ból is sokkal jobban tuningolható egy ilyen jellegű kari, mint bármelyik kategória csúcsa.

    Mert a GTX 660ti, 670, 760 akkor nem vissza butítás ugye? Általánosságban egyik sem tuningolható jobban. Legalább fölösleges hülyeséget ne beszéljünk már. A 7870 is brutál tuningban a 7970 is nagyon jól megy.
    Úgysem lesz igazat, hiába csűröd, csavarod, forgatod. Tényekkel akarsz szembe menni, ha normálisan utána néznél belátnád.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák