Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz miresz #44150 üzenetére
Én Asus 280X T-ről váltottam vissza erre és észrevehetően lassabb.
Ha csutkázok egy játékot,akkor az elsimítások már nem játszanak.
Szerintem 7870-ről váltva nem éreznél semmi különbséget,viszont én nem cserélném a helyedben,mivel volt ugyanilyen 7870-es kártyám,mint Neked és legendásan halk darab,na nem mintha a 270X nem lenne az,legalábbis nálam az.
Összességében nagyon jó kis kari,semmi gondom vele és kis kompromisszummal jó mindenre.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bombibmw #44151 üzenetére
Egyet értek szóról-szóra ,nekem is az van ,én is 280x-ről váltottam vissza , és bombi remekül össze foglalta a kártya főbb jellemzőit...
Na és itt az aprón is van ,ahol még 3 ezer sincs a különbség a 270-hez képest...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Gaboman
nagyúr
AB-ben alapból csak 1050ig engedi tuningolna a kártyát, hol tudom azt feloldani benne hogy tovább is lehessen?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bombibmw
veterán
válasz Majkee84 #44152 üzenetére
Szerintem igen,bár ez is relatív ugye,mégpedig azért,mert nem mindegy,mennyit kéne rádobni.
A 7850 beéri a 270-et,de ahhoz is meg kell rántani egy 1150-1200-ra,ami hosszú távon nem biztos,hogy jó,viszont ezért van a gari.
Ha megteheted,válts,mert lehetne érezni a különbséget!(#44153) miresz :
Nagyon jó kártya,nála már az elsimítás is játszik,full beállításoknál.
Szokott lenni aprón és mostanában eléggé jó áron is adják őket.
Figyelni kell.[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
2 monitoros, 2d-s órajelek csökkentésében tudna nekem valaki segíteni? Hd7850
-
Gaboman
nagyúr
válasz kaszas19 #44161 üzenetére
Igen, játék közben nem látom amit eddig kiírt a régebbi verziónál.
Hőmérséklet, % kihasználtság, venti fordulat.
Ebben hol állítom be mert az a menüt nem találom.Kártya gyári feszültsége 1210 (mV) AB szerint.
Ezen stabil 1100Mhzen Crysis3, Heaven, AvP Benchmarkokkal teszteltem.
Maximum 58 fokos volt 39% fordulaton.Még nem emeltem feszt amit 1225 (mV)ig lehetne, úgy vélem a 1150 simán kihozható belőle, nagyon szép ez így is az alap 7850 860MHz képest.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
danicsenki8
újonc
Szep Estet! Uj forumozo vagyok, nemtudom jo helyen jarok-e egy kis tanácsgyűjtéshez.. A napokban otlott eszembe az otlet hogy letre akarol hozni itthon magamnak egy kis gamer kuckot.. Ez elott nem is nagyon foglalkoztam az informatika felsobb kategorias termekeivel, egy irodai gepem van most is..A lényeg.. az általam szabott lelektani hatart a 200k-t amit a gepre akaeok forditani megsporoltam, moat jon az a lepes hogy ennyi penzbol a legutosebb gepet hozzam ki..
Na de azert ebbe a topicba irtam mert az lenne a kerdesem hogy. Kivalasztottam egy processzort, az AMD Fx-6300-at. Hozza pedig a topic cimebe emlitett /Asus/ R9 270x-es videokartyat.Ez a processzor ki tudna hajtani ezt a videokartyat teljes mertekben?
Ne haragudjatok az ekezetek hianya miatt.Azert is elnezest ha esetleg nem a legmegfelelobb topicba irtam.
Tovabbi szep estet! -
kaszas19
senior tag
válasz danicsenki8 #44173 üzenetére
Kihajtani csak oc-val fogja mert alapon kevés hozzá.
Milyen hűtőt tennél a procira?
Milyen lapot?
meg ilyenek. -
Womb
senior tag
Véleményem szerint elég a kártyához a processzor ereje, de mások szerint multiban már lehet, hogy kicsit kevés. 200e-ért már intel platformra is építhetsz...
-
danicsenki8
újonc
Igazabol csak gamingra hasznalnam, ezert gondolkodtam az AMD-be.. A részletes konfigot mindjart irom! es az a 200k monitorral egyutt lenne szoval a gepre 185k korul koltenek...
-
rígel
őstag
Jobb lenne egy erősebb proci, de ha erre futja a keretből akkor ez van, ezért a vga-t ne add alább. Úgy látom Mantle tesztekből hogy épp cpu limites játékokon dob nagyot, így csökken a jelentősége a gyengébb cpu-nak. De ez majd a gyakorlatban kiderül hogy tényleg így van-e.
-
danicsenki8
újonc
itt az egesz konfig.
Processzor:AMD fx-6300
Alaplap: Asus M5A97 Evo R2.0
Videokartya:Asus r9 270x
Cpu Hutes: Cooler Master Hyper212 Evo
Tapegyseg: FSP Raider 550w
RAMingston Hyper 2x4gb
HDD:1TB Seagate -
rígel
őstag
válasz danicsenki8 #44178 üzenetére
jó lesz az, ha nem fér bele erősebb profi. Abból sosem árt erősebb, de hát nem rendelkezünk korlátlan pénzmaggal...
No, viszont a hűtőt cserélném ha tuning is lesz, és/vagy számít a csöndesség. -
Steve198310
őstag
Mi a véleményetek az összeférhetetlenségről? Alaplap Vs. Videokari
Van-e előferdül e még ?
Lap: Asrock B75pro 3m
VGA: Sapphire R9 270x Vapor-xVagy a CPU-ba épitett PCIE vezérlő baszakszik
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Dealer95
őstag
válasz Steve198310 #44181 üzenetére
Mi a probléma pontosan?
-
rígel
őstag
válasz danicsenki8 #44180 üzenetére
valami tisztességeset. Scythe, Termalright, Be quiet, Alpenföhn négyesbből. De nem akarok offolni, ha érdekel a véleményem privátban szívesen segítek.
-
törölt tag
válasz danicsenki8 #44180 üzenetére
Egy Bitnefix Merc Alpha házzal jól jársz, ha nem akarsz sokat költeni rá. Jelenleg az árát nem tudom, szét kell nézni, de szerintem 10k-nál nem több, vagy nem sokkal. Hűtése kiváló (tuning esetén jól jön), esztétikailag szerintem egész jó.Kábelmenedzsment viszont nincs benne. Elég vékony lemezből van, de nem ráülni akarsz gondolom. Szóval szerintem jó kis kuckó. Procihűtőből én ajánlom a Freezer A30-at. Nekem intelre van,jól szellőző házban nem lesz baj a teljesítményével.
Off vége
#44181) Steve198310 Újabb Steve féle hiba?
(#44185) Steve198310
Vagyis igazam volt! Nincs semmi baj azokkal a Dual-X karikkal![ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
válasz Dealer95 #44182 üzenetére
Volt pár hete vagyis még decemberben egy karim. R9 270x Dual-x. Ugye az első halott darab lett belőle. Ha emelek a karin 25- vagy 35 Mhz-t mingyá halálozik meg jönnek avillámok .
Ez már bizony nem kártya hanem valamely hardverem döglödik. Itt gondolok Lap vagy Proci.
Már féltem a karajt így nem használom nehogy elküldje ezt is.Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a Hardver cserélgetésekkel meg játék ezt igényli meg faxom. Bepipulok aztán eladom a picsába aztán veszek valami fos konzolt. Hol ez szar hol az. Már idegesít
(#44186) Apollo_21 mert zsinorban már a 2. ilyen szerencsétlen nem vagyok hogy szar a ram. Ez lap vagy proci. Bár gondoltam a TÁP 12V feszére is. de nincs ingadozás igen minimális. max 11.993V min 11,510V
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Apollo_21
addikt
válasz Steve198310 #44185 üzenetére
Miért nemlehet a kártya? lehet ennyire anti tuning példány is. Legnagyobb többségében ha "villámozik" az vram hiba.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Dealer95
őstag
Ha alap órajelen nincs gond, akkor ennyit bír a kártyád.
-
Zsohi
őstag
Ennyit bír a kártya. Az enyém 5Mhz után eldobja magát.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Womb
senior tag
Így is egy gyárilag tuningolt kártyád van, simán belefér, hogy nem bír több órajel emelést.
-
Dany007
veterán
Hehe, mondtam én, hogy nem olyan jó dolog az, hogy "max visszaviszed ha szar".
Én Asrock márkát se vennék, ha ingyen adnák se kéne. És ez nem vicc, nézd meg a Triny topikban, ott is volt egy kiakadásom erről.
Szóval no, sikeresen kiválasztottad azt a két márkát, amit én semmiképp nem vennék ha muszáj lenne se. Persze ettől még lehetnek jók, csak az ilyen problémák előfordulása valószínűbb.
Amúgy szerintem ez kis húzhatóság dolog nem alaplapi probléma. Sőt. Az, hogy csíkozódás jön húzásra, annak semmi köze nincs az alaplaphoz. A képet a VGA adja ki. Ha hibás a kép az a VGA sara nem az alaplapé.
Esetleg tápegységgel minden rendben? Vajon milyen tápod lehet? Mercury, Codegen, LC power?De amúgy az is lehet, hogy csak maga a kártya nem bírja a húzást és ennyi. Amúgyis OC-s gyárilag ha jól tudom. Húzni azt meg már amúgyis fölösleges.
szerk.: látom a többiek is azon vannak, hogy ennyit bír a kártya. Megerősítem. Nem lehetetlen. Mondom amúgy is tuningolt darab, fölösleges még följebb húzni. De tényleg, nem nyersz vele érdemi előnyt, csak e-penist pár centit.
[ Szerkesztve ]
-
Steve198310
őstag
Ha vissza olvastok akkor eredetben tőlem indult a "Steve féle hiba"
Ha kártya akkor igen elvannak cseszve mind egytől egyig. De kétlem hogy az. Nem is használom mert nem akarom úgy járjon mint a másik. Elment a kép játék alatt kikapcsolt a monitor és onnantól se kép se hang.(#44190) Dany007 Ha benézel az adat lapomra láthatod milyen az a gyökér táp. A másik január 2, szoltak cserélik a karit január 11. itt volt a kezemben.Mert 10. én kaptak belőle Szoval ennyit a gyors cseréről
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steve198310 #44191 üzenetére
Kíváncsi vagyok másik gépben is produkálná e a hibát! Van lehetőséged rá?
(#44190) Dany007
Nem kellene ennyire örülni más bajának! Véletlenül sem szeretnék veszekedést kirobbantani,csak megakadt a szemem a hozzászólásodon!
-
Steve198310
őstag
válasz #77081088 #44192 üzenetére
Hát talán a városban nincs még egy ekkora játékfanatikus mint én. Nincs még ismerősőm sem ahol lenne valami komolyabb gép amibe betegyem. most egy C2D mellé vagy egy Athlon X2 mellé semmit nem ér. A mostani HD5770 mellet neki valami Athlon van az igen kevés
De te végig követted a hibámat amit kaptam érted míről beszélek
(#44190) Dany007 A gyenge LC-Power
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steve198310 #44193 üzenetére
Lehet hülyeség, de ha nem a VGA-val van baj,hanem valami más alkatrésszel, akkor egy másik VGA-val is előjönne. Ha jól gondolom. Próbáld meg azt az 5770-et elkérni, és kipróbálni.
Elég nehéz elhinni,hogy sapphire minden szériát elszúrt volna. Én nem hiszem hogy a VGA problémázik. Nekem a sima Dual-X OC-s verzió, és simán tudtam 1150-Mhz-re húzni. Tudom, ez nem nagy tuning, de ezzel sem hibázott. -
marquuard
veterán
Akkor nekem kib*szott nagy mákom volt a Gigával, pedig a széria megjelenése után 20-25 nappal már megvolt a kártya. A tuning meg 1150/1500-ig atomstabil alapfeszen.
PSN ID: marquuard
-
addikt
válasz Steve198310 #44193 üzenetére
Memória hiba nem lehet? Mármint az alaplapi memóriák hibája?
Nem próbáltad még másik slot-ba rakni őket?Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Pancsermeste
őstag
Már a Vapor is szórja a villámokat?
Tudom, nem igazán vigasztal, de ez tuti, hogy VGAhibaprobléma, mert ugye az enyém is csinálta ezt bizonyos körülmények között, valamint egy ismerős VGA-ját is teszteltem a módszeremmel és azt is sikeresen "kiakasztottam"!-= Pancsermeste® =-
-
Steve198310
őstag
válasz #77081088 #44194 üzenetére
Annál jóval erősebb kéne valami 6870 vagy 6950. De itt az nem igen van. . Az összes teszt amit láttam olvastam mind mind mennek ezek 1200 felett simán a magas alap fesz miatt. Ennél erősebb kari még nem volt a lapomban. És mindkét erős kari hibázik akkor ez nem VGA hiba ezek szerint.
-
Apollo_21
addikt
válasz Steve198310 #44198 üzenetére
Alsó pci-e sín? gondolom már 100x lezongoráztad ezt is.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest