Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz krisztian922 #38209 üzenetére

    Keveset. Érdemesebb megtartani és kihasználni +1 évig. Nem hiszem, hogy bármely 78xx kártyát érdemes lenne lecserélni. Az én 7870-em fullban visz mindent maxi grafikával (élsimítás is) és HD felbontásban, C3-at is (az újabb driverekkel ráadásul nincs kihajtási probléma alap órajelen). Egyedül Metro Last Light PX-et nem szereti (nyilván, hiszen nem nV), ill. Shadow Warriorban a maxi AA-t (ez prog hiba, FXAA OK). Szóval, ha lecserélném, ráfizetnék az ugyanolyan szintű grafikára, a friss kártyákkal hemzsegő driver-bugokról nem is szólva.

    Raidon: Egyik sem normális, legalábbis nálam nincs fesz-mod lehetőség.

    Raidon: Csinálhatja azt az AMD driver is.

    mikka07: Valóban, ez az egyik fő különbség a 2 gyártó között. nV-nál nyugodtan upgrade-elheted, cserélgetheted a meghajtókat, AMD-nél nem. Egyiknél a sima uninst működik, másiknál a külön uninstaller, harmadiknál simán upgrad-elheted (de több upgrade után teljesítmény veszik, ezért inkább uninst + inst).

    csubakka2141: A kártyát ugyan kivégzed vele, de megpróbálhatod. ;)

    Gazsi00: Azért én már láttam olyat, hogy a kisker kevesebb gart adott, és ha gáz volt, ő gariztatta a hardvert és kapott ingyen, a vásárló meg +vette (HDD-nél ez elég gyakori). Szóval sztem érdemesebb a teljes garidős cuccot választani, még ha drágább is valamivel.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák