Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #33420 üzenetére

    Órajelek eddig fixen mentek tuningolva is, csúszkát még nem volt időm tesztelni.
    Fix feszt semmiképpen nem akarok adni, bár ki tudja, lehet hogy lesz olyan játék, amelynek kell, legföljebb nem megy automatikusan az AB. CCC-k után meglepett, hogy Fusionben milyen tág határok között lehet állítani az órajeleket, (asszem 1400/2000), a félelem előbb állítja meg a kezem, minthogy ilyesmire vetemedjek. :DDD Tuningolni szeretek (+/-), de hülye azért nem vagyok.

    300/150 a 2D órajelem, alaplapi VGA csatit használva viszont valamiért 500/150, a fesz viszont 0.826V-ig megy le idle.

    Azt néztem, hogy a tápom elbírna egy CF-t is, a lapom viszont nem, sajna 16+4-es, nem 8+8, és állítani sem lehet, no de +6k-ért (X6) már nem lett volna meg a konfig.

    blade zte: Én HD4870-nel jártam hasonlóképpen, az "Expert"-tel, na, azok aztán minden szarságot kipróbáltak, hogy ne garizzanak, pedig ők maguk írták először, hogy garos a kari (vki lenyúlhatta a cserekártyát), bő 3 hónap múlva cserélte a Sapphire a gyárból, jobb híján oda kellene küldeni a karit. iPonról viszont csak jót tudok mondani, velem nagyon korrektek voltak, igaz, rossz tápot küldtek, azt kellett cserélni. Kaptam ennek az árában drágábbat (igaz, valamivel gyengébbet), és még egy ingyen futárom is maradt. Kérted egyébként konkrétan, hogy mivel teszteljék a kártyát, és kaptál részletes leírást a tesztről? Tudtommal jogilag lehetőséged van a teszten ott tartózkodni, ha viszont nem ott laksz, akkor persze ez macerás. Tudom egyébként, mit érzel (részletesen lejjebb).

    DEV_NULL: Én a Sap. HD4870 helyett ASUS-t kértem, amikor már 2 hónapja garban volt, bolt hozott saját költségre, de 1,5 hónapig tartott a Glaciator hűtőjének a motorja, ehelyett ilyen hibával javítottat kaptam, ez 2 hét múlva megint beadta a kulcsot (azaz 2 kártyából 3 volt rossz ua. hibával), végül több mint 3 hónap, lényegében VGA-mentes időszak után jött végre a GYÁRBÓL a cserekártya. Nem egyedüli tapasztalatom, hogy a gyárból hamarabb oldják meg a problémát, mint az ügyeskedő magyar kereskedők. Csak hát a postázás nem olcsó, viszont a supportot elérni nem nehéz.

    mysuAF: Az is 12V ág, a kérdés viszont inkább az, hogy hány A megy rajta a kariba.

    HSM: Lehet, hogy ez a bibi. Ha a nagyker az Expert, akkor nem csodálkozom.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák