Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Frawly #63065 üzenetére

    csak a butadien reagens, ha nagyobb reszt lebomlik, akkor sarga marad :) a cikk kb 15 eves, nem uj dolog ez - akkor ott arra jutottak, hogy felgyorsitja a muanyag oregedeset a tobb sugarzas, nem visszafordithato a folyamat, csak idoleges eredmenyt lehet elerni. bar nemileg arnyalja a dolgot, hogy a cikkbol nem derul ki, hogy pl milyen homersekleten tarolta, es lehet utana kapott olyan dozist.

    de en is kivancsi vagyok, egyket dolgon megcsinalom, amivel ugysem tudok igazan mit kezdeni, aztan meglatjuk. kontraszt keppen ott van a nagyon vilagos nos haz, amibe belekerul. ha ahhoz kepest hamarabb valtozik a korabban belott szine, akkor nem jo modszer, mert gyorsabban oregszik a masiknal.

    nem festeni kell - a feluletet szinezni (beleivodik a felso retegbe). polieszter "festekkel" szoktak abs muanyagokat festeni, jo eredmennyel, de sotetebb szinre. itt meg epp feheriteni kellene, raadasul nem is mindegy milyen arnyalatura. poenkeppen gondolkodok, hogy megcsinalok egy regi "486" stilusu hazat feketere.

    a szorhato vinyl dye szinten nem tunik rossznak, de a felhasznalas miatt nagyon keves szin/arnyalat van belole. akik muszerfalakat es autobelsoket ujitanak fel, nekik lehet talan vmi megoldasuk ra.

    a normal festesnek / lakkozasnak az a gondja, hogy nem tudod utana leszedni, ha vmi nem ugy sul el, es az anyag texturaja is valtozik.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák