Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz fsb1000 #21275 üzenetére

    A Thorton kb. 5-10%-al volt lassabb, mint az Intel. De sokkal az ara jelentosen jobb volt. Ha a 2.8 Bartonhoz nezed, akkor lappal egyutt meg mindig olcsobb volt az AMD es a Barci mar erosebb volt a 2.4 NW-nal.

    A linkelt teszt pont jo valasz arra, hogy lassabb lett volna az A64 szeria, mint az XP vonal.

    --

    Mindenki azt hangoztatta, hogy az AMD versenykepes es megfizethetobb volt abban a kategoriaban, ami elerheto volt. Ezen nem ertheto, hogy mi nem ertheto.

    Ne idoben, hanem %-ban nezd a lemaradast. Akkoriban egymast valtottak az elen. Ma a kozepmezonyig van kinalata az AMD-nek.

    Sajnos ez mara felborult es nincs igazi verseny. Ez meg is latszik az arakon. Mikozben az alaplapok olcsobbak lettek. (Egeszen pontosan forintban nem dragabbak, mint mondjuk 8 eve, de azota jelentos volt az inflacio. = realertekben kevesebbe kerulnek) A processzoroknal a kozepkategoria ara realerteken nem valtozott, ma 60k korul megy egy i5.

    A Bulldozer egyelore zsakutcanak tunik, de nem lehet tudni, hogy a 4 szalo folotti parhuzamos feldolgozas mennyire fog befutni.

    bacsis: Ugyanabbol a penzbol melyiket ajanlottad volna? Emlekszel a penteki X2-re? Pont ugyanez volt a helyzet. Volt gyorsabb Intel, de ar/ertek aranyban az AMD eros volt.

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák