Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz dethroner #65537 üzenetére

    egyszerűbb lenne, ha olyasmiket, mint pl digi vrm stb feltolsz maxra, majd os alól valami tuningprogival szépen lépteted vissz a feszt, amíg stabilan fut a prime95. az adataidnál lévő alaplapot használod? Akkor pl felraksz egy wint, csak a wint, max drivereket, meg primot, mellé ai suite, prime elindít, kb 10-15 perc, mire végig megy az első teszten, ha akkor nem ír hibát, leállítod, léptetsz ai suite ban egyet lefele a feszből, majd prime95 megint, ha megint stabil, megint léptetsz egyet lefele. Közben minden léptetésnél írd fel egy cetlire vagy a telódba, hogy épp mennyin tartasz.
    Nem tudom, van-e olyan alkalmazás FXekhez, mint pl a Kaveri/Godavari (Carrizo) Apukhoz a K15TK, amivel egérrel kattintgathatod a proci különböző Pstate állapotait, ha igen, akkor ai suite sem kell, és nem fog bekavarni. (Amdmsrtweaker-t tudom, viszont az parancssoros móka, annyira nem felhasználóbarát....)

    Ilyen a K15TK:

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák