Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Fr@nkieWilde #35051 üzenetére

    Azokat szokták "kiszúrni" amelyek a svéd céghez köthetőek DS150E, Autocom, DCP klónok, de nem az eszköz a gond, hanem az hogy feltört szoftvert mellékelnek hozzá. Azokkal amelyek csak a saját autódhoz használhatóak, csak hibakód olvasók, nincs különösebb gond.
    Ha nincs a gyári termék egy az egyben lemásolva feliratig pontosan, ha nincs feltört program a csomagban akkor milyen jogszabályba ütközik ilyen eszköz beszerzése?
    Adlidas cipőt nem lehet behozni amin van 5 csík?
    Fenyegetnek az 50k-val, de mert ugye te nem hamisítványt rendeltél, te nem tudod eldönteni a képekre ránézve és egy legálisan működő webshopból vásároltál milyen alapon gyanúsítanak jogsértéssel?
    Ha a magyar vámszerv úgy gondolja akkor miért nem a webshop vagy a gyártó felé tesz jogi lépéseket. A jóhiszeműen vásárló személyeket fenyegetik? Miért?
    Ha jelzik hogy hamisítvány, bárt ezt nekik kellene igazolni, nem pedig azt írni hogy feltehetőleg az, igazolják vagy kategorikusan jelentse ki, ne feltételes módban nyilatkozzon. Ez nem szokott megtörténni
    Ha hamisítvány akkor lemondhatsz az országba bekerülésről, vámolásról, hozzájárulsz a megsemmisítéshez, akkor ugyan mi a jogalapja a büntetésnek?
    A Legó is már más dolog, nincs a Legónak érvényes EU-s szabadalma a kockákra
    Adlidas cipőt nem lehet behozni amin van 5 csík?
    Az Adidas a csíkokat megpróbálta levédetni, persze hogy nem ment nekik. Húzok párhuzamosan öt vastag vonalat és már meg is sértettem a szabadalmi jogát? Körbe röhögték őket..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák