Új hozzászólás Aktív témák

  • kigyi_23

    addikt

    Sziasztok!

    Olyan hibával állok szemben amivel még eddigi pályafutásom alatt nem találkoztam. Utolért a végzet elszállt mindenem. A kérdésem az, hogy van-e értelme egyáltalán foglalkozni a következő jelenség után elszállt winyóval, vagy egyszerűen helyezzem nyughelyére és gyűjtsek másikra:

    Adott egy multimédia lejátszó adott táppal melybe egy 2TB-os WD Green üzemelt több mint 4 évig hiba nélkül. Ment volna még gondolom sokáig, de jött egy külső hiba egy rossz tápegység miatt elszállt a lejátszó és benne minden így a winyó is. Elektronika biztosan kuka, nem is egyszerű ilyet találni, de vajon cserével működhet ez még, vagy ilyen esetekben ez nem valószínű? Az adatok lementése másodlagos csak a sok éves zenei gyűjtemény miatt bánkódok, de az éjjel már annak elvesztésébe is belenyugodtam, majd sok-sok évig gyűjtöm újra és meg lesz ami kell. Képeket mentem másik winyóra így azok amik rajta voltak mindegy szálig megvannak.

    Mindössze a sok évnyi újra gyűjtögetést akarom megelőzni, ha nem feltétlenül kuka a winyó akkor megér pár hónapot amíg megtalálom a donort hozzá. Találkozott már valaki ilyennel?

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák