Új hozzászólás Aktív témák

  • mr_ricsi

    veterán

    Korábban már volt: [link] ,
    és most ismét van egy ''x-aktás'' sztorim.

    A PDA-mban van egy 512MB-os SDkártya, 1éves volt május 20-án. Arra mentem az adatokat, nehogy a PDA meghibásodásakor örökre keresztet vethessek rájuk, ill. erről szólnak az MP3 zenék is, ha iPod gyanánt használom.
    Úgy 3 hét után kapcsoltam be a kütyüt, de a MediaPlayer indításakor kiírta, hogy a zenefájlok nem elérhetők. A FileExplorerel ránézek a kártyára: semmi, tök üres.

    Itt elkövettem egy hibát, meggondolatlanul átraktam abba a fényképezőmbe, amit kártyaolvasóként (is) szoktam használni.
    A fényképezőgép azt írta, hogy ez egy szűz lemez, és azonmód automatikusan megformázta. :Y És rátette a saját munkakönyvtárát és egy fájlját.
    Ezt észlelve magamban igencsak lerontottam a sikeres fájlvisszaállítás esélyét.
    2-3 recovery progival megscanneltem a kártyát, legjobb eredményt a handy recovery-vel értem el, de az is csak MP3-as fájlokat talált.
    A kártyát félreraktam, majd pár nap múlva b.szott jó zenére akadtam az egyik vinyómon. A kártyát előkaptam, és elkezdtem rá másolni, de egy kis idő múlva kiírta, hogy nincs elég hely. Ekkor a Total Commander ablakát frissítettem, és mit látok: a kártyán ''ezer'' fájl, köztük az elveszettnek hitt mp3-ak. Végignéztem a teljes listát, és ott voltak a hiányzó fontos adatfájlok is. :Y Egy sima copyval átkocogtak a vinyómra. :C

    Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Új hozzászólás Aktív témák