Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz Csigger #2775 üzenetére

    Az akku uzemido engem is elriasztott amikor meglattam leirva ezt a szamot csak nekem a 2000 mAh as aksihoz irtak ezt az 1.2 orat. es en is feltem hogy ez szakadekban hatszellel lesz esetleg. tapasztalatom az az hogy filmet nezni masfel oraig tudok en a 2000mAh as aksimmal de elvileg amit te linkeltel notit abban mar 4000mAh as aksi van (legalabbis a linken azt irtak)ezert kb 2X annyi. jatszani meg alig tobb mint fel orat lehet aksirol szal az felejtos. netezgetni nem tudom hogy meddig lehet mert en csak filmet nezek a notin ha nem tudok mit csinalni.De a filmnezes (divx, xvid) az nem egy nagyon gepet terhelo dolog, szal szerintem kb 2 ora korul tudnek az en aksimmal.

    varni elvileg mindig megeri, mert eleg ritkan mennek felfele az arak a szamtekiparban.de amikor nekem mar megvan ra a penzem es ki is neztem hogy mit veszek meg belole akkor mar 1 hetet sem tudtam varni semmire.
    Szal hogyha te turelmes ember vagy es nem fontos neked annyira akkor varj.
    Nekem mondjuk az a velemenyem hogy ha nem jatekra kell a notebook akkor mind1 hogy milyet veszel. marmint hogy varsz e vagy sem. nem biztos hogy megerezned az elonyet annak a ketmagos procinak, inkabb cscak a joleso erzesed lenne hogy igen nekem mostmar egy ketmagos proci van a gepemben. De persze ugysem hasznalod ki.ha meg nem hasznalod ki akkor..... folosleges varni.
    En mondjuk nem voltam eleg megfontolt amikor vettem a 3103 as notim mert ugyan sejtettem hogy az uj jatekok eleg lassuak lesznek de kozben remeltem hogy megsem. cscak a remenyem nem jott be. ezert amikor vettem ezt sulinetben akkor kellett volna megvenni egy x1600 al szerelt notit es akkor nem kellene most ismerost keresnem akinek merhetem eladni.
    Ugyhogy gondold at szerintem hogy mennyire fontos neked a jatek a notin. ne megvetel utan fel evvel jojjel ra hogy csak jobb lett volna 60-70K val tobbet kiadni ra hogy legyen egy normalisabb vgas notid, amivel szurok nelkul szepen el lehet jaccani.
    En azert is voltam meggondolatlan mert a sulinet miatt surgetett az ido es en azt szamoltam hogy ha 145 ert megveszem a notit akkor nekem alig kerul 85Kmba es az milyen jo.es vegulis megert 85Kt egy noti, csak akkor ordszkodtam kiadni egy 200Ks notira a penzt.most meg mar keso.
    Szal egy jotanacs mindenkinek: jol fontoljatok meg hogy tenyleg mire akarjatok hasznalni a notit es az alapjan valasszatok, es ne vasarlas utan kelljen rajonni hogy jo lett volna....

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák