Új hozzászólás Aktív témák

  • Oscee

    csendes tag

    Acer laptop kapcsán kérnék segítséget/tanácsot:

    (másik fórumról másolva: )
    Egy Acer Extensa 5620 az alany, nem működik hálózatról és az akksit se tölti - a töltőn a státuszled világít, szóval az adapterig elméletileg minden rendben. A csatit megnéztem (multiméter híján), egy LED-et képes "felkapcsolni", szóval feszültség van benn, sőt ha kiszedem az akksit, akkor az abba bemenő csatik/fémlapokon is van (jóval kisebb feszültség, ahogy szemre egy pislákoló LEDről meg tudtam állapítani...)
    A töltést jelző LED meg néha-néha felvillan pár millisec-re, ha be van dugva a tápcsati, de persze ennyi idő alatt semmit nem tölt rajt.

    Szóval nekem úgy tűnik, hogy az akksiig eljut az áram, nem értem mi lehet a gond, viszont szétrobban az agyam. Működni működik, mert használtam ma, csak ugye lemerült az akksi, és azóta nem vagyok képes életet lehelni bele (pedig életbevágóan fontos lenne :S).

    Valamint következő kérdésem, hogy milyen szervízbe érdemes holnap vinnem, ahol lehetőség szerint már aznap vagy másnapra megcsinálják. Úgy tudom, hogy a márkaszervízelés nagyon lassú, nekem viszont olyan dokumentumok vannak a gépen, amikre 1,5 héten belül nagyon-nagyon-nagyon(-...) szükségem van.

    Előre is kösz!

Új hozzászólás Aktív témák