Új hozzászólás Aktív témák

  • Ispy

    veterán

    válasz LLKobe #8585 üzenetére

    Nem fosok tőle, nem szeretem. Ha ízzadok, izzadni fogok mindenben. Ellenben a műbőrt két mozdulat letörölni. Nem azt mondtam, hogy ezt kell szeretni mindenkinek, csak megjegyeztem, hogy másoknak mások a szempontjai. Egyébként 2 nyarat lehúztam a heroban, nem ízzadtam magam szét benne. Mondjuk nálam alap, hogy nem ülök székbe ruha nélkül. Egyébként meg a szövet is kopik és tud úgy kinézni, mint a hányás, minden annak a kérdése, hogy milyen minőségű anyagból csinálták, mindegy, hogy bőr, műbör vagy textil, a többi egyéni preferencia. Nincsen olyan, hogy az egyik jó a másik meg szar. Van sok szar gémer, sok szar irodai és sok szar ergo is. Mint ahogy vannak jók is.

    Csak mostanában valahogy úgy érzem itt már nem is lehet megszólalni, ha az ember nem használt fél millás széket akar használni, mert minden más unblock szar. Szerintem meg nem.

    Ha 100kg vagy, vagy napi 12 órát akarsz ülni minden szék szar lesz, ha nem kompenzálod az életmódod, nincsenek csodaszékek. Ha viszont megfelelően kompenzálsz a szék is kevésbé lesz fontos.

    A szék meg használati tárgy, ha sokat használod vagy terheled elhasználódik, a drága is, max később. Nincs ebben semmi új, oké nálunk az alja minőséget lehet kapni mindenből, így nem csoda, hogy mindenkinek rossz a tapasztalata.

    [ Szerkesztve ]

    "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

Új hozzászólás Aktív témák