Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Freerider89 #8179 üzenetére

    Hónapok keresésének a tapasztalatát írom le, hátha segít neked, tényleg sokat pásztáztam :D

    Én olyan 60K-t szántam rá (Ugyanezzel a céllal vettem, lett volna rá több, de nálam ez olyan elvi kérdés, hogy nem adok pl. 100K-kat egy székért :DDD ), elsőnek bepróbáltam egy vidaxxl-s széket (~50K), de hiányzó alkatrész, vékonyabb párnázás, recsegés miatt végül visszaküldtem (alkatrészt se akarták küldeni, de két speciálisan vágott fém lap hiányzott a kartámlához, amivel kb használhatatlan lett volna... így senkinek nem ajánlom őket... volt félrekommunikálás is, küldik, aztán az érdeklődésemre írták csak, hogy nem is fogják)

    Nagyon sok mindent végignéztem, sokat tanakodtam, de Bestbyte lett a vége, 60E-ért hibátlan széket vettem (hibátlan összeszerelés minőség, de a többi is ami ott volt mellette, azok is jók voltak). Itt Nyíregyen elég sok szék ki volt rakva, gondolom BP-n sincs ez máshogy.

    Sok a túlárazott szék, ami minőségben 60-80K körülinek felel meg olyat adnak el szerintem 100k+ áron :D

    Ebben a bestbyte sokkal jobb, ár-érték arányban 60-100K között is sokkal jobbakat találsz mint máshol. Többet próbáltam, majdnem fentebb is csábultam, mint ahogy terveztem. de ilyen jól összerakott székeket ilyen áron nem láttam.

    Nézd meg őket mindenkép. Bestbuy tanács, kiállított székre (60K körüli székre, mondván, hogy használt, ki tudja ki ült benne stb) kb 2500-t tudtam volna alkudni... végül csak azért nem azt hoztam el, mert az sárga fekete lett volna, a fekete kék helyett :D A felépítése jó, a párnázása szintén, a szék súlyára is valami 18-20 kg körüli súly volt írva, tehát van benne anyag.

    Nekem be vált, még így a közel mázsás súlyommal is :)

    Ezt csak lábjegyzetként, vagy az utókornak, ha valaki keresné:

    +1 érdekesség, hogy náluk lehet venni külön is pl. nyakpárnát (2499 Ft).. keresgéltem sokat gugliba, de hozzájuk amikor régebben kerestem, nem találtam rájuk:
    [link] [link] [link]

    Ja, még egy lábjegyzet.

    Én nem szeretem a gamer székek hátpárnáit:

    Nekem ez az Ikea-s nyak és derékpárna sokkal jobban bejött - jó szívvel ajánlom:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák