Új hozzászólás Aktív témák

  • Rackman

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is megosztanám veletek az új székem tapasztalatait. Idáig egy DX-Racer széken ültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Azonban ez már több mint 8 éves volt és hát mostanra eléggé odalett így kellett egy új. Sokat olvasgattam és nézelődtem végül az ArenaRacer Supreme lett a kiválaszotott. Röviden összefoglalva a dolgot, nagyon megbántam. Nem próbáltam ki előtte élőben, ami nagy hiba volt. Lényeg a lényeg, megjött, összeraktam, ráültem. Első 1 perc minden OK, utána következett a mi ez a szar...??? Az integrált deréktámasz kattog! Ha nekidőlök kattan, ha előre dőlük visszakattan. Bármilyen pozícióba állítom, ugyan úgy kattog. Sajnos nem csak hallani, de érezni is. Írtam az ArenaRacer-nek, hogy ez nomrális-e. Válasz röviden annyi volt, hogy igen. Tudják, hogy ez ilyen, nem lehet jobban megcsinálni... WTF - ilyenre meg kár megcsinálni (szerintem). Lehet hogy én vagyok túl érzékeny (sőt biztos :) ) de ez nekem borzasztó idegesítő. Nagyon zavar munka közben. Szó szerint meg sem merek rajta mozdulni, mer nem akarom érezni a kattanást a hátamban.

    Ezen kívül amúgy tök jó :).

    Ez a deréktámasz dolog szerintem óriási hiba. Ha ezt tudtam volna előre, akkor biztos hogy nem veszem meg. Iszonyú idegesítő és ilyen árakategóriában szerintem ez nem elfogadható.

    Aki érzékeny az apróságokra azoknak én ezt semmiképp nem ajánlanám! Kár amúgy érte, mert az állítható deréktámasz nélkül egy tök jó szék lenne.

    --== Rackman ==--

Új hozzászólás Aktív témák