Új hozzászólás Aktív témák

  • mrviceguy

    tag

    Amit szerintem nézz meg még ezek mellett az az ArenaRacer - ide szoktak mindig posztolni promókodokat. Adnak öt év teljeskörű garanciát, az meggyőző.
    Én sok éve gamer székben ülök, szerintem ebben az ár range-ben ezeknél jobb nincs.
    Művőr vs szövet:
    Nincs az a szövet, amin négy-öt év után ne látszana az aktív használat - még egy prémium autó szövet ülése is megkopik, bolyhosodik 5 év után, úgyhogy azoknál a tíz év max huzattal érhető el. Ezen kívül abba is beleizzadsz, csak kevésbé veszed észre - és a nehezebb takaríthatósága miatt sokkal kevésbé tud higiénikus lenni, mint a PU bőr.
    A szintetikus bőrről én itt írtam párezer HSZ-el feljebb egy méretesebb rant-et, érdemes megnézni; lényeg a lényeg: strapabírásban verhetetlen, ha kezeled 4 havonta, akkor pedig örök élet +1 év az élettartama. Nekem van olyan 6 évvel ezelőtti székem, ami nem hogy kopva nincs, de meg nem mondanád róla, hogy 1 évnél idősebb, pedig kb fél évente egyszer takarítottam meg ápoltam le. Na, ehhez képest hat év alatt csak fejlődött a technológia.
    Fej és derékpárna kritikusan fontos - leginkább a derék, vagy integrált deréktámasz. Fejpárnát fogod is használni, meg nem is, egy mozdulattal át lehet fordítani a szék mögé, ha nem kell éppen.

Új hozzászólás Aktív témák