Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    Antarest Boost - Alza vásárlás - nagyon vacak:

    A második héttől kezdve nyikorgott mindene. elméletileg 150kg terhelhető, én 100kg vagyok.
    Alapvetően a gamer székeknél probléma, hogy a jobb oldalon van csak megtámasztva a háttámla. Itt van a döntéshez használható kar. Amikor hátradöl az ember, akkor a bal oldalt semmi nem tartja. 2-3cm-el hátrébb van a bal oldal emiatt, mivel így tekeredik picit a háttámla.
    Tegnap, 2 hónap használat után, egy hangos csattanást követően eltört a hegesztés a támlában (megjegyezném valami kezdő csinálhatta, mert ennyire vacak hegesztés pöttyöt még nem láttam) és teljesen kitekeredett a háttámla, majdnem hátra-balra borultam a székkel.
    Ma mérgemben szétvégtam az egészet, szóval garancia már ugrott. De megérte belenéznem ezen székek szerkezetébe, mert nyilvánvalóvá vált, hogy ez a megoldás nem alkalmas hinta funkcióra.
    A következő székem biztosan merev háttámlás lesz, lehetőleg fix karfával, ami egyben tartja a háttámlát és az ülőfelületet is.
    A terhelésről pedig annyit, hogy ez a szék alapvetően hálós, így szellőzik a hát. A háló egy fa keretbe van belefogatva a támlán belül. Ez a háló ki sem szakadt a helyéből, tehát nem kapott nagy terhelést, miközben a hegesztés már feladta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák