Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    válasz venom8888 #3629 üzenetére

    Én meg 2 évente úgy érzem, hogy a legújabb telefonokkal már kapok olyan funkciókat / megjelenítést / sebességet, ami miatt a régi az én szememben már "elavulttá" válik.

    Reggel 8-kor leülök a Herman Miller Embodyba, dolgozok, majd délutántól éjfélig játszok és úgy kelek fel, hogy semmim nem fáj 16 óra ülés után. Persze emellett nem árt eljárni futni, sportolni, plusz nap közben is kell egy kis átmozgatás, de nekem személy szerint ennyit megér egy szék, amire van 12 év garancia és sok tízezer órát fogom koptatni. :)

    Hidd el, én is boldog lennék, ha ezt a kényelmet megkaptam volna olcsóbban is, de több tucat ilyen felsőkategóriás szék kipróbálása után nálam ez lett a nyerő. Páromnak jövő héten jön meg egy Herman Miller Sayl, azt még tudom javasolni, jól tart nagyon, olcsóbb is jócskán (260e) csak számomra túl nőies a formája.

    Az autós hasonlattal egyetértek. Mivel akár egy Golfba vagy Astrába is kérhetsz "Ergoactive" ülést, automata váltót, rendes motort, így azt gondolom, hogy egy fullosan felszerelt 8-10 milliós autó már bőven elég, efelett nem áll arányban az ár a tartalommal.

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák