Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz xEon1337 #3281 üzenetére

    Szintet?? Ez rögtön vagy 5 szint :D Engem érdekel, jöhet beszámoló, meg kép is. Mennyiért sikerült beszerezni, ha meg szabad kérdezni?

    Voltam ma bemutató terem túrán, megnéztem szinte mindent ami érdekelt. Ki is esett rögtön minden, ami érdekelt.. Pofit, Spinelly: túl kicsi az ülőlapjuk, eleve csak félig támasztják alá a combomat. Emagra Net X5M: picit jobb, de ezen sem fogok keresztbe tett lábakkal ülni.

    Hármat találtam, ami úgy ahogy jó lenne: Ergohuman V1, Chairman 726, Lexington forgószék

    - A Lexington épp, hogy, de jó volt. Viszont az Irodabutik.hu-ban lévő hölgy inkább az Emagra-kat ajánlotta helyette, csak iszonyat mennyiséget visznek azokból és hiány is van, lehet hogy már csak Január közepén/végén lenne belőle. Annyi hátránya van, hogy elvileg keresztbe tudom tenni a lábam rajta, a szélein ahol a műanyag keret van, ott valószínűleg nyomná a lábam. 110e Ft.
    - A Chairman 726 a zöld ülőlappal volt kint az Office Plaza-ban, de az a szövet valami nagyon gagyi, műszálas anyag, olyat biztos nem. Lenne még fekete műbőr opció, csak kérdés mennyire lenne tartós. Viszont azt hiszem ez volt az aminek nagyon előre áll a kartámasza, ez talán ki is lövi nálam.
    - Ergohuman V1: Meglepetésemre ez volt legjobb, legkényelmesebb. Ha előre tolom a legelső pozícióba az ülőlapot, akkor elég nagy az ülőfelület, menne a keresztbe tett láb is. A derék és háttámasz is nagyon jól tart, a fejtámla is pont jó pozícióban van. Na de az ára ugye. Asszony nemet mondott rá első körben, de itt még tudok dolgozni az ügyön.. :) 240e Ft lenne jelenleg az OP-ban.

    A Lexington tűnik a nyerőnek, de valahol a hátamban érzem, hogy az Ergohuman lenne az igazi... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák