Új hozzászólás Aktív témák

  • sirdond

    őstag

    Megjött ma az emagra szék.

    tl;dr: a szék szerintem jó, a körítés annyira nem tetszett.

    Kicsit felemás érzésem van. Szándékosan nem összeszerelve kértem, egy közepes méretű dobozban jött, a lábcsillag volt a szűk keresztmetszet méretben, így legalább akkora doboz kellett,amibe az belefért. Viszont, a csomagolás lehetett volna kicsit jobb is. Mindegyik alkatrész be volt ugyan tekerve egy kis buborékfóliával, azonban az kb semmit nem ér, főleg,hogy egybe volt ömlesztve minden. Azért láttam már pár csomagot, hogy mit csinálnak vele a futárok, meg az elosztóközpontok... Szerencsére nem lett baja semminek, de azért nem merném rátenni a nyakam,hogy mindegyik csomag ilyen szerencsésen végzi.

    Szóval darabokban jött, szétszedtem, megvizsgáltam és rájöttem, hogy nincs semmi útmutató benne, hogy kellene összerakni. Persze lehet én várok el túl sokat, meg igazából egy sima székről beszélünk, nem egy rakétáról, nem is okozott gondot az összerakása, de azért egy 100+ ezres valaminél azért elvártam volna, hogy legalább egy sima A4-es papírt beleraknak, vagy akár egy linket egy letölthető pdf-hez. De nem, ilyen doksi nem létezik, szóval, ha valaki ilyen széken töri fejét, akkor erre érdemes figyelni, főleg, ha nincs affinitása az ilyen dolgokhoz.

    Magáról a székről: Meglepően kényelmes ég és föld az előző noname székemhez képest (bár ez azért nem meglepő). Munkahelyen egy hasonló árkategóriás Interstuhl van (350 euro körül volt kapható, mikor legutóbb néztem), az mondjuk aszinkron mechanikás, ez az emagra meg szinkron, de utóbbit itt is jobbnak érzem. Igaz, lehet, hogy ez csak az újdonság varázsa, egy hét után meglátjuk. Van rajta állítható deréktámasz,háttámla magassága is állítható, 3D-ben állítható kartámasz.

    Ami kicsit csalódás még, az a fejtámasz,kár volt érte a +10e nettó, így utólag.
    Egyébként az anyagminőség rendben van, ráadásul az 5 év teljes körű garancia sem elhanyagolható.

    ps: Tud valaki leírás, vagy videó linket (angol nyelvű is jöhet), hogy kellene normálisan személyre szabni egy széket ergonómiai szempontok szerint? Pl, deréktámasznak hol kellene elhelyezkednie, hol helyes? Ilyesmikre gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák