Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz Mortein #2113 üzenetére

    Nem, az enyém egy Mayah spirit. Egyébként az ülőfelületével semmi gond, és az azt tartó mechanika is masszívnak tűnik (utóbbinak 2,7 kg a súlya).
    Nálam két probléma merült fel: a háttámla a karfához képest túlságosan hátra van csúszva (vagy a karfa van túlságosan előretolva), illetve a karfa nagyon alacsony. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha leengedem a felkarom, és rá merőlegesen áll az alkarom, akkor a karfa kb. 8 cm-rel alacsonyabban, és úgy 20 cm-rel előrébb áll, ráadásul túl széles a háttámla, és az élén maradt műanyag "sorja" karcolgatja a felkaromat.

    Ahhoz, hogy rá tudjam helyezni legalább az alkaromat (nem a könyökömet, mert az teljesen esélytelen), úgy annyira előre kellene görnyedjek, mint ha wc-n ülnék. :))
    Amit Te linkeltél, az a Mayah creative. Ott legalább már állítható a karfa magassága, és talán közelebb áll a háttámlához is. De ez a Mayah spirit egy katasztrófa. Persze számítottam rá, hogy a százezer ft alatti kategóriában nagyon nehéz szinte lehetetlen összehozni a kényelmet a tartóssággal.

Új hozzászólás Aktív témák