Új hozzászólás Aktív témák

  • addikt

    Eljutottam Office Plazába nézelődni.

    Előzőleg Unique Ergotech-kel szemezgettem (~175e ft), már majdnem megrendeltem látatlanban, de most már örülök, hogy nem, mert élőben azonnal nagyon kényelmetlen volt. A puklis deréktámasz nagyon alacsonyan van, kb a keresztcsontomat nyomja, érthetetlen. Bár most kicsit gyanus, hogy a képen sokkal feljebb van, de élőben úgy tűnt, nem lehet állítani.

    Ami valamennyire bejött az a Unique Hero (140e Ft) és az Antares Miro Extra (147e Ft) voltak. Előbbinél a fejtámasz volt kényelmetlen, ráadásul nagyon laza volt, nyeklett, nyaklott és mindig elállítódott. Utóbbinál a hintamechanika volt nagyon laza, nulla ellentartás. Ezeket leszámítva használhatónak tűntek.

    Sajnos csak kb 20 percem volt, szóval nem nagyon tudtam elmerülni a próbálgatásban és állítgatásban. Lehet, hogy jobban személyre lehetne őket szabni.
    Ezzel együtt elég csalódást keltő volt, iszonyat gagyinak tűntek a székek még ebben a 150-200e kategóriában is, ahol elsősorban keresgéltem. Nem tudom, hogy ez emiatt van, mert bemutatódarabok és már szétmentek, de mindegyiknek mozog-zörög-nyeklik valamilye, de inkább több mindene is. Ez igaz a legtöbb (kiállított) székre, nem csak az említettekre. Ezt egy jó 10 éve használt Ikea Markushoz viszonyítva írom.

    Most még kitalálom, hogy visszamenjek-e még egyszer, amikor jobban ráérek, hogy magamra tudom-e szabni ezeket, vagy inkább rászánjak még bő 100-150ezret és vegyek eggyel jobbat, csak jó lenne azokat is kipróbálni valahol, mert látatlanban azért nem költenék annyit.

    Esetleg valaki tud ajánlani Hero vagy Miro-hoz jellegében hasonló, csak minőségibb széket?

    ''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Új hozzászólás Aktív témák