Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz Ispy #1063 üzenetére

    Én attól nem félek, hogy kiszakad. Az előző, random Kikás székem 2 év után kezdett el szakadni úgy, hogy a műbőr borítása közvetlenül a szivacsra van ráfújra kb hajszál vékonyan. Na ha az 2 évet kibírt, akkor ez 10-et minimum. A csavaroknál ki van vágva a bőr, ott meg lehet nézni belülről, ez tényleg egy tízszer masszívabb borítás.

    A fent linkelt videón viszont rommá van szakadva az ülés. Hogy ezt hogy sikerült elérni, vagy hogy a Classic modell különc felépítése mennyire járult hozzá (az enyémen az ülés 3 külön borított részből áll össze, a Classic-nál ez 1 "egység"), azt nem tudom. Kerestem használattól elszakadt borítású DxRacer panaszokra, nem igazán találtam ilyet.

    Én max a háttámlát döntő mechanika miatt félek kicsit. Ha az romlik el, az csak az ülés komplett alsó felével együtt cserélhető. Gázrugót lehet hozzá külön venni, kerekeket is, karfát is, még a komplett alsó hintamechanikát is, de az az egy bele van építve a székbe, és sokan panaszkodnak rá, hogy beállt egy fix pozícióba, és azóta meg se mozdul, vagy elkezdett nyikorogni, random elengedni, stb... eleve necces, hogy ott a háttámla alján az a két kis 20 centis fém lap azzal a 2x2 csavarral tartja kb a fél súlyomat, amikor jobban hátradöntöm a támlát, és maszívan belefókásodok. Eddig tartósnak bizonyul az is, csak maradjon is így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák