Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Rémusz bácsi #3355 üzenetére

    Hát a hozzászólásodból ítélve pedig kellően utánaolvastál a dolgoknak, én csodálkozom azon, hogy még nem tudtál dönteni. Szerintem egyértelmű a helyzet: 5-7ezer forintokba kerül egy ilyen telefonos HMD. Valószínűleg bármelyik headsetet veszed, nem ez lesz az a pár ezer forint amit életed végéig bánni fogod hogy erre költötted. Ha olvasgattál teszteket róluk akkor egyszerű a helyzet: válaszd azt amelyik a leginkább kielégíti az igényeid.
    5-7.000-től többet szerintem semmiképp nem éri meg költeni erre, az ebben az árkategóriában lévő fejesek pedig alig különböznek valamiben.

    Szerintem nagyon jó a VR box 2, de a Virtoba és a FIIT VR 2N is ajánlott. Itt van még korábbról egy kis beszélgetés ezzel kapcsolatban.

    Ui.: Szerintem tartalom sincs annyi, hogy komolyan meg tudjon tőle fájdulni a szemed vagy pláne tovább romoljon nagymértékben.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák