Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Raymond #16567 üzenetére

    A WMR-ről semmit nem tudok. Ezzel is lehet játszani pl ilyen Hellblade-et?
    Munkatársam is 100 körül vette a Riftet, amiben benne volt minden, nem ezzel van a bajom hanem a vezetékekkel. Ezért nem is gondolkoztam eddig a VR témán.
    Viszont még anno az S6 mellé vettem ezt a GearVR szemüveget, amivel viszont az volt a gond hogy szerencsétlen telónak kellett számolni mindent és kb 10 perc használat után kiírta hogy a telefon felforrósodott és pihentessem.
    Szóval kb egy éve dobozában hevert.
    Ezt a Riftcat-et egy nagyon jó alternatívának tartom, így ugye a PC számol és a teló csak egy videomegjelenítő. Illetve ha hozzákötöm majd a GearVR kontrollert akkor annak az adatait is vissza kell küldeni a hálózaton nem csak a fejmozgásét, meglátjuk majd hogy bírja a Wifi.
    Viszont ugye egy NOLO szintű megoldással már közel teljes értékű lenne a dolog (igazából nem értem hogy ennyi idő után miért nem sikerült kiadni egy legalább 2-3 érzékelős NOLO szerűséget amit PC-re lehet rákötni).
    És teljesen vezeték nélküli!!! (így még a kontroller adatokat sem kellene visszaküldeni, sőt a fejmozgást is a PC-re kötött egység figyelné így még azt sem).
    Na a lényeg hogy én nagy fantáziát látok ebben, és nem értem miért nincs még vagy 5-6 alternatíva ilyen PC-s érzékelőszettre.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák