Új hozzászólás Aktív témák

  • Aramir

    őstag

    válasz zozek #3095 üzenetére

    Elképzelhető, hogy csak a tálca valamiért beszorult, vagy valahol megakad, amikor próbálná kitolni. Valahogy vedd ki a tálcát, és tedd vissza rendesen. Ha szerencséd van, az a fajta van neked, amit kettő csavar tart a helyén, a joyport és a lemeztálca között látsz két csavart, azt hajtsd ki, ebben a videóban látni, hogy mire gondolok: [link], kb 1:55-nél mutatja a fickó. Összerakásnál meg arra kell figyelni, hogy az a fehér pöcök a tálca alján a megfelelő sinbe kerüljön, az emeli fel a lemezpörgető motort a helyére, ha nem jó helyre csúszik be, akkor nem lehet betolni a tálcát rendesen, itt látszik 3:55-nél, hogy mire gondolok: [link].
    Ezen kűvül még lehet az is, hogy a tálcakiadó motor szalagkábele lecsúszott az alaplapról, ezért meg sem mozdul. Leszeded a gép tetejét, kihajtod a joyportot tartó csavarokat, leveszed a hátsó nagy takarólemezt, így könnyeben megfogod a gép belsejét, és egy kicsit megemeled, így be tudsz nézni a meghajtó alatt lévő szalagkábel csatlakozókhoz, ha valamelyik kicsúszott, akkor tedd vissza a helyére.
    Plusz lehet még az is, hogy az ékszíj elszakadt, ezért nem adja ki a tálcát, a tálcakiadó motor ilyenkor csak pörög ezerrel, de nem történik semmi.
    Ha semmi motorhang vagy kattogás nincs, amikor megnyomod a kiadó gombot, akkor lecsúszott a tálcakiadó motorjának a szalagkábele, ha van villanymotor hang, akkor ékszíj, ha meg kattanás van, akkor ezek jók, csak akad a tálca valahol.

    Az meg, hogy egy kicsit megpörgeti a lemezt, az nem hiba, akkor nézi meg a gép, hogy van-e benne lemez.

    Aztán ha a fenti hibák nem állnak fen, akkor passz, így látatlanban ezekre tippelek most. Sajnos szállításkor simán szétrázhatták a gépet :F

    [ Szerkesztve ]

    http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

Új hozzászólás Aktív témák