Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz Aszpirin #40519 üzenetére

    Dehat, epp az elobb irtad le, hogy ha alkalmatlan, akkor keresel neki alternativ felhasznalast. :D Ha a cel az ujdonsagok, vagy a komplett okoszisztema hasznalata, akkor fel sem merul benned, hogy ezeket ne hasznald, hiszen ezert vetted. Majd ha eljart az ideje, veszel egy masikat.

    Nalam peldaul van ocskavas telefon (6s es 4s), felszerelve a falra, HomeKit okoskapcsolonak. Irtam ra egy pont, a celnak megfelelo appot. Mivel ocskavas, ezert nem updatelhetem a Home-ot ujabb HomeKit verziora, mert el fogja veszteni a funkcionalitasat. Pedig, allitolag, javitana a 3rd party cuccaimmal valo kompatibilitast, szoval, igeny, az volna ra.

    Az ismerettsegi korben, pont az atlag felhasznaloknak volt problema abbol, hogy telefonon lett Group FaceTime, de se a tableten, se a szamitogepen nem. Ugyonitt volt meglepodes azon is, hogy csak a telefonnal torteno facetimeolas kozben van opcio elmosni a hatteret, az Inteles iMac ezt nem tudja. Egy masik helyen, meg abbol volt problema, hogy be lett leptetve egy megosztott iCloud Photo Libraryba, de ez nem latszik csak a tableten es a szamitogepen, mert ott meg a telefon volt regi.

    A rendes eletciklusuk vegeig hasznalom az eszkozoket, aztan szoktam oket levaltani. A regiek megvannak, igy van itthon PPC-s Apple gep is, sott a 20 evvel ezelotit PC-men, jatszani is szoktam, de ettol fuggetlenul, minden egyes regi, mar nem tamogatott modell, ocskavas.

    Nalam az az alternati felhasznalasa az ocskavasaknak, hogy van rjatuk regi rendszer, peldaul regi MBP-bol 10.13 es 11.0 es tesztelesre hasznalom a keszulo projekthez (de az iOS dolgokhoz is megvan kb a teljes paletta par evvel ezelottig, tehat iOS9-tol 10-en at, 16ig minden verzion hagytam keszuleket, hogy ezeket tudjam ellenorizni). De mivel ocskavas rajtuk a rendszer, az az Xcode nem megy, amiben dolgozom a sajat gepemen, igy debugolni peldaul, kesz orulet, mert semmi eszkozom nincs, ami egyebkent, a sajat gepemen, Xcodebol inditva mind rendelkezesre all. Emiatt nem varom el, hogy barki visszafele tamogasson barmilyen regebbi rendszert, mert tudom, hogy nem egyszeru.

Új hozzászólás Aktív témák