Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz seawolf570 #8359 üzenetére

    Igazából fehér színű szilikonzsírral kentem be a fogaskerekeket, csak így is annyit rizsáztam, hogy ezt még nem akartam beleszőni mert mindegynek gondoltam :) De szerintem a WD40 nem bántaná a müanyagot. Vagy igen?
    A motort nem tudom szétszedni, mert egy fém fogaskerék van ráforrasztva az egyik végén, a másikon meg ráragasztva a műanyag lyukacsos tárcsa (mint a régi golyós egerekben volt). A motor vezetékeit sem tudom egyszerűen leszerelni, így marad a kívülről fújás.
    A féktisztító bizony kivitte a régi zsírt a motorból, de máshogy nem tudtam megoldani. A féktisztító szintén olyan mint a denszesz, a belekerült zsírt lemossa és utána fújásra azonnal elpárolog, semmit nem hagy maga után. De tervben van, hogy szétszedem és valamivel megkenem, a grafitos ötlet jónak tűnik, van itthon MOS2 tartalmú pasztám, motorok vezérműtengelyére való, hogy összerakás után kenjen amíg oda nem ér az olaj. Szerintem tökéletes lesz, és majd a 2 végéről, odanyomogatok a tengelyhez, egy nagyon kevés mennyiséget és forgatva majd belevisz annyit a csapágyba amennyit az éppen kér.
    Milyen csapágy lehet ebbe? Sikló vagy valami egyéb golyós, stb? Látni nem lehet, én siklócsapágyra tippelek.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák