Új hozzászólás Aktív témák

  • Moby

    addikt

    válasz Star/[GM]Ray #55707 üzenetére

    >Már a tervezésnél meg voltak számlálva a napjai annak a gyártási módnak. Ide oda csuklik a cucc semmi tartása nincs.

    A gyártási módnak voltak megszámlálva a napjai? Tudunk bármit a gyártási módról?
    Ezek ilyen nullainformációs önigazolásos bullshitek a nem-fanatec vásárlóktól olyan termékekkel kapcsolatban, amiről szart sem tud. Azt lehet véleményezni, hogy milyennek kellene lennie, meg hogy az ára mennyire oké, de ilyen ignoráns ökörségekkel dobálózni, hogy halálra van ítélve, ez totál hazugság. Emberek, a legolcsóbb szettel vagyok, műanyag QR1-el(!) 1 hónap, 100 verseny után B-ben IR-ben.
    Ez egy állítólag használhatatlan rendszerrel lehetséges lenne? Ne őrüljünk már meg kérem. Értem, jó dolog, hogy valaki mozát vesz, írjon a mozáról, ne olyanról, amiről semmiféle gyakorlati fogalma sincs. Ez megy itt. Megy a véleményezés fogalmatlanul.
    Semmi tartása nincs, édesistenem...Nem, nem az óriási marketingek nyalják be az emberek, hanem annyi, hogy nincs mindenkinek pénzzel kibélelve a zsebe az összes hobbijára. Ha a fanatec nem lenne, csak akár a Moza vagy bármelyik, én most nem szimeznék. Ennek nem a marketinghez van köze, hanem az árakhoz.

    /szar a QR1 lite, szidom itt eleget. Jót kellene szállítani, ez most már félig-meddig meg is történt. De hogy használhatatlan...erről inkább nyilatkozzon olyan, aki használja, hogy mi használható, meg mi nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák