Új hozzászólás Aktív témák

  • G4RWIN

    tag

    Sziasztok!

    Vásároltam egy Thrustmaster TX leather edition kormányt használtan. Összességében nagyon bejött a szíjjas hajtás és a kormány minősége. DFGT -ről és G27 -ről váltottam.

    Viszont sajnos van 1-2 problémám vele. Xboxon és PCn is teszteltem.

    A legfontosabb, hogy az 1 napos tesztelgetés alatt többször is azt produkálta, hogy menet közben elkalibrálodótt a kormány centere. Nyomógombos(Y+X+MODE) vagy usb ki-be dugásos újrakalibrálással sikerült megoldani.
    Valaki tapasztalt már ilyet itt a fórumon Thrustmaster kormánnyal? Külföldi fórumokon olvasgattam a problémáról, de megoldást sehol se találtam.

    A másik problémám, hogy Xbox series X konzolomon semmi kalibrálást nem találok, a játékok nagy részében pedig nincs értelmes beállítási lehetőség. Ez alól kivétel a Dirt Rally 2.0, ott nagyon jól be lehet állítgatni. Assetto CC például egyáltalán fel sem ismeri a kormányt, pedig a játék elvileg támogatja TM weblap szerint. A legnagyobb csalódás a beállítási lehetőségekben a sima Assetto Corsa, amilyen részletesen be lehet állítani PC-n annyira semmit se lehet xboxon.

    Játszik a fórumról valaki Xboxon? Ennyire a PC kiváltsága marad a szimulátorozás? PS-en esetleg jobb a helyzet?

    Harmadik problémám pedig, hogy mindhárom pedál maximális benyomásait csak 85%-ra érzékeli a pc és xbox is. Ez ugye orvosolható a "saturation" és holtjáték beállításokkal, már amelyik játék ad rá lehetőséget..
    Ez gyárilag lehet ilyen vagy problémás a pedál?

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák