Új hozzászólás Aktív témák

  • Busaboy

    aktív tag

    válasz Benfact #34311 üzenetére

    Igaz nem DFGT-m van, hanem G920, de van nèmi tapasztalatom az említett gamekben.
    Horizon 3-4 csakis kontroller. Chill módban elvezetgethet az ember mindkettőben, èlvezetes az tèny. Viszont egy èles multi versenyben(ami ugye a toxic, vezetni nem tudó playerek menyorszàga forzàkban), vagy egy terepversenyen(szintèn toxic playerekkel) hamar vège a dalnak ès a kormànyzàst mèg nem is szimulàcióra tetted...
    A sràc nagyon jól elmondja a dolgokat Horizon vs Kormàny tèmàban:
    [link]
    Motorsport 6, èn a 7-el is tolom ezekhez inkàbb való kormàny. Az FFB jól működik, a fizikàt sem mondanàm rossznak, sőt elèg jó. Viszont csak kèt napig kötött le ezzel ki is fújt(6-7-ben egyarànt 500-500 óràm van kontrollerrel), mert inkább mentem Assetto Corsa-zni.
    Motorsport 6 mellè mindenkèppen ajànlom, bàr nem tudom hogy ès mikènt akarsz jàtszani. Gondolok itt arra, hogy multiban vagy gèp ellen.
    Forzànak sajnos megvan a maga kis toxic player bàzisa akik miatt nem lehet normàlisan versenyezni. Kivève, ha be nem lèpsz magyar csoportokba ahol minden hètevègère szerveznek jó futamokat, szabàlyokkal, büntetèsekkel. Heti köridős megmèrettetèsek is vannak. Igaz ezek màr Motorsport 7-el működnek csak.
    Assetto Corsa irányàba is èrdemes nèzelődni, akciókor 4000ft körüli az àra minden dlc-vel. Igaz a konzolos verzió szegènyesebb felhozatalú grafikai ès tartalmi tèren ezèrt is szereztem be pc-re is. Viszont a fizika ès a szimulàció nagyon jó benne.
    A fent leírtakra vonatkozik az"szvsz" ;)

    Kedves mindenki?
    iRacing-ben ès RaceRoom-ban lehet érvényesülni G920-al is, vagy oda màr komolyabb TM vagy Fana cucc kell? Nagyon kacsingatok felèjük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák